Bola Sepak Fantasi dan Loteri – Burung Bulu

Jadi, selepas permainan, hanya untuk senyum, saya mencari di internet untuk mengetahui apa sebenarnya. Semasa membaca pelbagai laman web, saya mendapat wahyu. Pencinta Bola Sepak Fantasi melakukan perkara yang sama yang saya cadangkan untuk membuat loteri! Sekarang, saya keluar.

Apabila pemain Fantasy Football membuat keputusan daftar mereka, mereka melakukannya berdasarkan statistik pemain. Dan, apakah statistik pemain? Mengapa, mereka adalah sejarah prestasi. Sekarang, setiap peminat bola sepak tahu bahawa prestasi masa lalu pemain tidak akan menjamin dia akan terus tampil dengan cara yang sama. Tetapi, sehingga seseorang mendapat sesuatu yang lebih ramalan 4d baik, itu semua yang kita ada. Selama bertahun-tahun pasukan mendapati statistik pemain adalah petunjuk yang sah.

Penggemar Bola Sepak Fantasi dan Loteri Sama

Mungkin terdengar pelik tetapi memang benar. Pemain loteri serius dan pemain Fantasy Football dipotong dari kain yang sama. Mereka menyukai permainan mereka, mempelajari statistik, memeriksa pilihan mereka, bimbang keputusan mereka, membuat keputusan dan menantikan setiap permainan dengan tahap kegembiraan yang sama.

Mari kita buat perbandingan selangkah lagi. Bukan rahsia lagi bahawa pemain Fantasy Football meminjam satu bab dari NFL. Pasukan NFL menggunakan sejarah prestasi pemain untuk membuat keputusan sukar. Pemain loteri yang serius membuat ramalan loteri berdasarkan sejarah prestasi nombor loteri yang menang. Dan, kedua-duanya menggunakan perisian komputer untuk memberi mereka akses ke maklumat yang mereka perlukan.

Kemudian, pemikiran kedua melanda saya. Perbandingan yang saya buat antara pemain Fantasy Football dan pemain loteri serius hanyalah puncak gunung es yang sangat besar. Paralel menggambarkan apa yang dilakukan oleh banyak profesional setiap hari. Contohnya ada di mana-mana. Mereka ada di sekeliling kita.

Leave A Comment